Vasárnap új darabbal ünnepli születésnapját a váci színház

Megadom magam darab próbája-700A Váci Dunakanyar Színház ősbemutatóval ünnepli alapításának harmadik évfordulóját. Az évforduló alkalmából a nagy sikerű Quimby slágereket feldolgozó előadást Kis Domonkos Márk rendezésében tekinthetjük meg.

Újabb nagy pillanat előtt áll a Váci Dunakanyar Színház. Az eddig folyamatosan fejlődő intézmény harmadik születésnapját ünnepelte április 6-án. Az évforduló alkalmából egy újabb bemutatóval rukkolnak elő. Az előadás írója Olt Tamás, a Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora sikerei után új darab megírására szánta el magát, amelyben felcsendülnek Quimby slágerei is.

Központi Gyógyszertár Vác

A Megadom magam című előadást Kis Domonkos Márk igazgató rendezésében láthatja a nagyérdemű. Az előadás az olyan valódi értékek fontosságára helyezi a hangsúlyt, amely az élethez elengedhetetlen. A két főhős, Bence és Hella egymással és egymásért vívott küzdelmét, hol tépelődő, hol pedig idilli viszonyát bravúros jelenetépítésben, az emlékezés és a feledés párbeszédében kísérhetjük végig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

A történet a lét és nemlét elmosódott határán mesél a lelket felőrlő múltról, amelyre megoldásként egyedül a szerelem és a művészet gyógyító ereje szolgál. Az előadás hűen tükrözi a dalok varázslatos szövegvilágát, játékos és fájdalmasan szép tónusait. Az érzelmi hullámvasút vezetői pedig Trokán Anna, Molnár Gyöngyi, Bakos-Kiss Gábor és Krausz Gergő lesznek.

A premier április 10-én 19 órától lesz látható a Váci Dunakanyar Színházban!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments