Szendehelyi férfi rabolt ki egy idős házaspárt Vácon

szendehelyi rablónál talált tárgyak-700A Pest megyei nyomozók elfogták azt a férfit, aki Vácon kihasználta egy idős házaspár jóhiszeműségét, majd kirabolta őket.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves férfi május 18-án a délelőtti órákban megtévesztéssel bement egy váci családi házba. Az ott lakó idős házaspárt a hálószobába csalta, egyiküket egy párnával az ágyra nyomta, míg másikukat fojtogatta, közben tőlük pénzt követelt.

Központi Gyógyszertár Vác

Akaratát egy fegyverrel vagy annak utánzatával nyomatékosította, amelynek hatására az idős sértettek átadták spórolt pénzüket. A bántalmazás következtében mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A támadó ismeretlen helyre távozott.

A Pest megyei nyomozók az adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként azonosították és május 19-én a délutáni órákban lakóhelyén elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szendehelyi férfit.

Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd bűnügyi őrizetbe vették – írja a police-hu.

Az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást. A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatását. ♦

Megjelent a Váci Napló új száma!

20_01

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments