Az év Pest megyei családját keresik Vácott is

család-700A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Pest Megyei Önkormányzattal (PMÖH) együttműködve pályázatot hirdet Az Év Családja Pest megyében díj odaítélésére, amelyre Pest megyében lakó magánszemélyek és Pest megyei székhelyű civil szervezetek jelölhetnek családokat. 

Olyan Pest megyei családok (3 vagy több gyermeket nevelők) jelölését várják, akik mindennapi életükkel, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, munkálkodásukkal és közösségi szerepvállalásukkal is példaként állíthatók a Pest megyében élő nagycsaládos közösségeink elé.

Központi Gyógyszertár Vác

A javasolt család címének, elérhetőségének megadása mellett kérik, feltétlenül küldjék meg a család tagjainak nevét és életkorát (gyermekekét, esetleg a család bemutatása szempontjából fontos rokonokét), valamint csatolják a család életének, tevékenységének rövid (maximum két A/4 oldalas), összefoglaló jellegű bemutatását is. Az elbírálásnál előnyt jelent, ha egy családot többen is javasolnak – olvasható a megyeháza honlapján.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Kérik a javaslattevőket, hogy nevüket és elérhetőségüket adják meg a pályázat benyújtásánál!

Az Év Családja Pest megyében díj odaítélésére a jelölés alapján a NOE – PMÖH által felállított értékelő bizottság tesz javaslatot. Az értékelő bizottság fenntartja a jogot, hogy a javaslattevőtől, illetve más szervezetektől, magánszemélyektől újabb adatokat kérjen be, ha ez a pályázat elbírálásához szükséges.

Az elismerés adományozásáról a NOE elnöksége dönt.

A díjazott család 50.000 forint pénzjutalomban részesül. A díj átadására július 11-én a Népesedés Világnapján kerül sor, a nyertes családot postán értesítik.

A jelöléseket a noe@noe.hu e-mail címre Az Év Családja Pest megyében jeligével, vagy postai úton a NOE 1056 Budapest, Március 15. tér. 8. Pf. 237 címre kérik eljuttatni június 20-ig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments