LiveWire Team: Lyukóbányán sprinteltünk

Livewire#2Bertus Balázs, Lovász Tibor és a Livewire#2 nevet viselő BMW 318is teljesítette az első közös versenyét a GOBALDARU Rallye Sprintet, ahogy Balázs szerette volna, mégpedig problémamentes célba éréssel.

A kettős, szinte az első perctől kezdve összehangolódott és jó hangulat alakult ki az autóban. Balázs elmondása szerint ez egyértelmű volt, hiszen Tibi profiként viselkedett minden körülményben. Már pályabejáráskor eldőlt, hogy nem lesz kecmec, hiszen a sokat látott navigátor kijelentette, hogy majd Ő megírja az itinert, Balázs elmondja, hogy mit szeretne és ebből a kettőből megszületik a helyes megoldás.

Központi Gyógyszertár Vác

Az első gyorsaságin történt beesések gondoskodtak a verseny időbeosztásáról, de ennek ellenére csapatunk kettőse a tervezett összes rajtból elrajtolt. Az autó tökéletesen vizsgázott. A szervizparkban Vizelli Balázsnak nem volt sok dolga a versenygéppel, technikai problémát nem kellett orvosolnia.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Figyelemmel kísértük az időeredményeket is, miközben hol a pályán, hol a szervizparkban vártuk, hogy megérkezzenek. Várható volt a folyamatos gyorsulásuk. Balázsnak lefelé jobban tetszett a szakasz, hiszen a széria motor, szériaváltó határt szab a gyorsulásnak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments