Szőke Ákos: Gymkhana-népszerűsítés Rétságon

Szőke_Rétság_byGémesiBalázsNagyatád után Rétságon is vendégszerepelt Szőke Ákos. A fiatal pilóta a IV. Extrém Nap keretén belül a gymkhana sportágat népszerűsítette – nagy sikerrel. Ákosnak ugyanis egy perce sem volt arra, hogy akárcsak egy bemutatót is megnézzen, mindig volt valaki, akit megautóztathatott vagy bevezethetett a BMW E30 technikájának szépségeibe.

Szőke Ákos: Idén harmadik alkalommal vettünk részt ezen a rétsági rendezvényen, ugyanis fontosnak tartom, hogy a versenyeken kívül is találkozzak azokkal az emberekkel, akiket érdekel ez a sportág, és bepillantást kaphassanak a gymkhana világába. Ráadásul, mivel Rétság közel van szülővárosomhoz, Váchoz, ezért nagyon sok ismerős, gyerekkori barát is ki szokott látogatni erre az eseményre, akikkel csak ilyenkor van alkalmunk találkozni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Központi Gyógyszertár Vác

A gymkhana mellett számos egyéb, extrém sportágat is népszerűsítettek, mint például a crossmotorozást, a terepjárózást vagy az enduro motorozást. „Sajnos” nekem nem volt alkalmam megnézni a többiek bemutatóját, mert annyi érdeklődő vett körbe, hogy mindig volt kit autóztatnom, volt kinek körbemutogatnom a kocsit.

Felemelő érzés volt újra ennyi érdeklődőt látni a pálya szélén, és autózni nekik. Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén, egyedül egy műszaki hiba miatt aggódtam egy kicsit, ugyanis – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét eltörött a lengőkar a BMW-ben. A fiúk szerencsére gyorsan orvosolni tudták a problémát, így nem kellett sok időt a pályán kívül töltenem. Bízom benne, hogy nem csak mi, de a kilátogatók is jól érezték magukat, és akik beültek mellém, azok egy életre szóló élményben részesültek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A csapatunknak most egy hosszabb szünet következik, amire most szükségünk is van, hiszen a május nagyon mozgalmas volt. Rengeteg emlékkel, élménnyel gazdagodtunk, de közben jól el is fáradtunk. Igyekszünk minél gyorsabban és alaposabban regenerálódni, hogy szeptember 18-án, Tökölön, újra maximális erőbedobással tudjunk odaállni a következő bajnoki forduló rajtjába – nyilatkozta a sportember. (fotó: Gémesi Balázs)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments