A hétvége a csípős ételeké és a régi autóké

Csípős_01A tanítás előtti utolsó meleg nyári hétvégén két érdekes programmal is várja a látogatókat a Dunakanyar. Sződliget régi, veterán autókat csodálhatunk meg, míg Nagymaroson a csípős ételeké lesz a főszerep a IV. Nagymarosi Csípős Fesztiválon és első Csípős Olimpián.

Augusztus 27-én, a már megszokott termelői piac mellett csípős különlegességekkel, versenyekkel és koncertekkel várják az érdeklődőket a szervezők Nagymaroson.A csípős fesztivál továbbra is a méltán híres piacra épül, de a megszokott piaci napoktól eltérően, kibővített helyszínen és hosszabb időtartamban, az estébe nyúlóan várja az ide látogatókat.

Központi Gyógyszertár Vác

A résztvevő helyszínek, illetve a piac árusai csípős fesztivál zászlókat kapnak, hogy felhívják a figyelmet csípős termékeikre. Lesz csípős fagyi, csípős péksütemény, csípős kürtőskalács, csípős sör, csípős lekvárok, sajtok, kolbászok és még sok más.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

További csípős programok: paprika szépségverseny, csípős evőverseny, csípős főzőverseny, tombola, közös csípős ebéd, chili termékkóstoló, és keresik a csípős fesztivál legerősebb emberét is.

vete3

Immár 12. alkalommal lesz lehetőségük a sződligetiek mellett az nagyközségbe látogató érdeklődő felnőtteknek és gyermekeknek, hogy tátott szájjal ámuldozzanak a Sződligeti Veteránautós és Motoros Találkozón felvonuló csodajárgányokon. Augusztus 28-án, vasárnap 9 órától a Duna-parton várnak mindenkit szeretettel a szervezők. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments