Augusztus 19-20-21.: sörfesztivál sok érdekes programmal

Roy és ÁdámVác Város Önkormányzata és a Dunakanyar Rendezvényiroda közös szervezésében augusztus 19-20-21-én, három napos, ingyenes rendezvénysorozat várja az érdeklődőket a váci Duna-parton.

A III. Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál programjai már pénteken elkezdődnek, ahol a hazai kisüzemi sörfőzdék bemutatkozása után este 6 órakor a Roxymbol zenekar lép színpadra, akik ismert slágerekkel alapozzák meg a péntek esti hangulatot, majd a koncertet követően este 9-kor érkezik az est sztárvendége: Kasza Tibi.

Központi Gyógyszertár Vác

A szervezők egy nem mindennapi, különleges programmal is készültek, ugyanis Vácon először ad majd koncertet az egyik leghíresebb külföldi ABBA tribute zenekar, akik a közel 2 órás koncertjük alatt az összes nagy Abba slágert előadják, ugyanolyan ruhákban, ugyanolyan hangulatban, mint az egykori sztárzenekar. A péntek estét aztán a fiatal váci lemezlovas, DJ Beatronic sláger-partyja zárja majd valamikor éjfél után.

A három napos rendezvényen közel 100 féle kézműves sörkülönlegesség lesz kapható, hiszen itt lesz a Beerfort, a Rotburger, a Bigfoot, a Fűtőház, a Csiki sör, a Zip’s, a Kapucinus, a Rizmajer, a Ludas és még néhány jól ismert sörfőzde, de lehet majd kóstolni cseh söröket is! A gasztro utcákban pedig változatos streetfood ételek közül válogathatunk majd kedvünkre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

A kicsiket és a fiatalokat a sok-sok édesség és finomság mellett hatalmas vidámpark is várja majd, ahol az óriáscsúszda, az ugrálóvár, és a dodzsem mellett, több extrém játék is felépül, amelyeken mindenki próbára teheti bátorságát.

Augusztus 20-án, szombaton délelőtt 10 órától a sport- és tánccsoportoké lesz a főszerep, ebédidőben pedig magyar operett slágereket hallgathat majd a közönség. Ezen a napon, a városi ünnepség szokás szerint a Konstantin téren, a Szent István szobornál kerül megrendezésre este 18 órakor, ahol Fördős Attila polgármester adja át a díszpolgári kitüntetéseket és a Pro Urbe díjakat. Ezt követően a program ismét a Duna-parton folytatódik majd egy csodálatos, közel 2 órás és mintegy 100 fős énekes-táncos államalapítási ünnepi rockoperával este 7 órakor.

A sörkedvelők számára érdemes megjegyezni az este 9 órai időpontot, ugyanis a szervezők ekkor tartják a népszerű sörivó versenyt, amire a helyszínen lehet jelentkezni. A sörivó verseny után este 10 órától a Roy és Ádám (képünkön) zenekar másfél órás élő koncertjére tombolhat majd a közönség, utána pedig érkezik az ország egyik legismertebb dj párosa: Erős vs. Spigiboy!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

A fergeteges szombat estével azonban nem tették még fel az i-re a pontot a szervezők, hiszen a vasárnap még ennél is többet tartogat. A délelőtt folyamán érkeznek majd a Riska bocik www.magyarriska.hu , akik a kisgyermekes családoknak hoznak ajándékokat, a strandon pedig délután 2-től a Dunakanyar Rendezvényiroda támogatásával véradáson lehet majd részt venni.

A délelőtti programokat követően, délután 1 órakor a Gável testvérek adnak élő koncertet, majd érkezik az Adlersteiner sramli zenekar, aztán a szépségeké lesz a főszerep: este 6 órakor kezdődik a VI. Dunakanyar Szépe Szépségkirálynő-választás döntője!

(A szépségversenyre augusztus 14-ig lehet jelentkezni a dunakanyar.iroda@gmail.com címen, vagy a facebookon: www.facebook.com/dunakanyariroda2010 Fődíj: 2 személyes utazás Velencébe, portfólió fotózás és számos más értékes nyeremény)

A szépségversenyen fellép az idei Dunakanyar Hangja verseny győztese Ancsányi Ivett, a koronázási ceremónia után pedig Peter Sramek lép színpadra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Érdemes tombolázni is a rendezvényen, hiszen a számos nyeremény mellett, a fődíj egy 2 személyes csodálatos utazás Rómába a váci TDM Travel Utazási Iroda felajánlásának köszönhetően, amit vasárnap este 8 órakor sorsolnak ki. Www.tdmtravel.hu

A vasárnap este nagy fellépője Kállay-Sounders András, aki profi zenekarával este 9 órakor kezd és másfél órás élő koncertet ad majd.

A koncert végén tűzijáték lesz, amely Vác Város Önkormányzatának támogatásával valósulhat meg, ezt követően pedig a három napos ünnepi hétvégét vasárnap este DJ Dominique zárja majd egy fergeteges bulival.

A rendezvény Vác Város Önkormányzatának és a Váci Tourinform Iroda kiemelt támogatásával valósulhat meg.

A rendezvény programjai ingyenesen látogathatók! A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit! Bővebb info: www.facebook.com/dunakanyariroda2010 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments