Nem adakozott, hanem fosztogatott a Piarista templomban

piarista2A Váci Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Június 30-án a kora délutáni órákban egy ismeretlen férfi tért be ez egyik váci templomba, ahol az adományoknak kihelyezett egyik perselyt kinyitotta és annak tartalmát eltulajdonította. Cselekménye közben két hölgy lépett be a templomba, akik megzavarták, ezért az elkövető távozott a helyszínről. Az ismeretlen férfi másnap, július 1-én nem sokkal éjfél előtt visszatért a templomba, újra kinyitotta a perselyt, majd annak tartalmát ismét eltulajdonította. A lopással okozott kár közel 100 ezer forint.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ismeretlen tettesről a bűncselekmény helyszínén lévő biztonsági kamera felvételt készített.

Az elkövető személyleírása: kb. 170 cm magas, kb. 50-60 év körüli, fehér bőrű, férfi, haja sötét színű, mely őszülő, oldal kopaszodó. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék térdnadrágot, fehér inget, ujjatlan vajszínű zsebes mellényt, sárga baseball sapkát és egy fehér színű, félmagas szárú tornacipőt viselt. Bal kezén aranyszínű fémszíjas karóra, jobb kezén pedig egy széles karkötőt hordott. Az ismeretlen férfinél a cselekmény idején volt sötét színű táska, nagy lila színű zsebekkel, tetején és oldalán széles fehér csíkokkal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A váci körzeti megbízottak kérik, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon vagy hívja munkaidőben a 06-27/505-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments