Sicra Andrea a Balatonig vitte Vác hírnevét

Sicra AndreaVác méltán híres a szép lányokról, hiszen most is városunk hírét vitte a Miss Balaton Szépségversenyre Sicra Andrea, aki közönségdíjas lett. A városban élő diáklány, sok élménnyel tért haza, de mint mondta most a pihenés, majd a tanulás következik.

– Közönségdíjas lettél a Miss Balaton Szépségversenyen. Milyen élményekkel tértél haza?

– Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, sok új barátot szereztem, mérhetetlenül sokat tanultam és persze ki nem hagynám, hogy egy zsák boldogsággal tértem haza.

Központi Gyógyszertár Vác

– Sokan azt gondolják, hogy nem kell nagyon készülni az ilyen versenyekre. Mennyi időt és energiát fektetsz be egy-egy kihívásba?

– Egy ilyen kihívás megszámlálhatatlan mértékű energiát von el tőlem. Nem könnyű formában lenni a manapság boltokban kapható ételektől, nem könnyű rendszeres edzéstervet szorítani a mindennapokba, nehéz kordában tartani a saját bőröd. És úgy gondolom, hogy ha valaki egy nagy kihívásra szánja magát, mindenképp töltsön el egy kis időt meditációval. Ezen azt értem, hogy gondolja át mit szeretne, hogyan szeretné, mik a tervek, és mennyire erős, célja megvalósításához.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

– Több versenyen is részt vettél már. Melyik volt eddig számodra a legfontosabb?

– Őszintén szólva nem tudok mérlegelni. Minden versenyre ugyanúgy készültem, ugyanannyi odaadással és szerelemmel a munkám iránt.

– Mire koncentrálsz az elkövetkező hónapokban, mi a következő, amire készülsz?

– Az elkövetkező hónapokra nézve nem tűztem ki nagy célt. Néha kell egy kis pihenés. Folytatom a modell munkáimat, valamint kezdődik az iskola, és szeretnék magammal is foglalkozni. (Furucz Anita)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments