Szent István Napi Borünnep lesz Nagymaroson

A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kis városában kerül megrendezésre a nagymarosi Szent István napi Borünnep, 2016. augusztus 19-20-án, mely kapcsolódik a város ünnepi programjához.

A rendhagyó borünnep mindkét napján színes programokkal, koncertekkel, érdekes foglalkozásokkal illetve játékos vetélkedőkkel és sok- sok nézni, látni s kóstolni valóval várják az odalátogatókat, egyszerre több helyszínen is.

Központi Gyógyszertár Vác

Színes programok várják az érdeklődőket Nagymaros főterén a Szent István Napi Borünnepen, 2016. augusztus 19-én és augusztus 20-án.

A programok során megtekinthetik az Örökség együttes koncertjét, majd Dunai tűzijátékot augusztus 19-én, továbbá lesz egyházzenei hangverseny, Misztrál gyermekkoncert, vidám utcaszínház a Maszk Bábszínház előadásában, Polarys együttessel utcabál és meghívást kapott gyöngyösi Blue Blood Blues Band zenekar.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Fellépők között kapott helyet a nagymarosi Wildenrosen és a die Blumen Táncegyüttesek, a Dunakanyar Fúvósegyüttes, és a Nagymarosi Férfikórus is.

Megnyílik a Borutca,  ahol kilenc borvidék tizenegy borászatának borait és pezsgőit kóstolhatják meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments