Szombatra süsd meg életed legjobb almás pitéjét!

almas-pite-700Itt van az ősz, itt van újra és itt van az almás sütemények szezonja is. Szombaton immár nyolcadik alkalommal rendezik meg Vácott az almás pite sütő versenyt, amelynek ezúttal is a Fónagy és Walter Vendég- és Borház ad helyet.

Érdemes készülni a megmérettetésre, akár versenyzőként, akár az eredményhirdetés résztvevőjeként, hiszen az előbbiek értékes díjakat kapnak, az utóbbiak pedig a végén megkóstolhatják a különböző receptek szerint sütött pitéket.

A kész sütiket szombaton 15 óráig lehet leadni a Budapesti főút 36. szám alatt, a zsűrizésre 16 órától kerül sor. Mivel ez komoly és elmélyülést igénylő feladat, két óra áll a felkért szakértő háziasszonyok rendelkezésére, hogy eldöntsék, melyik pite a legfinomabb.

Az eredményhirdetésre 18 órára várják a versenyzőket és az érdeklődőket. Az első három helyezett serleget és oklevelet kap, a győztes egy évig őrizheti a vándorkupát is. Ezt követően pedig jöhet a nap fénypontja: mindenki, aki ott lesz, személyesen is végigkóstolhatja a versenyre érkezett almás pitéket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Ha valakinek további információkra van szüksége, hívja Fónagy Istvánt a 30/961-5116-os telefonszámon. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments