Távollétében döntött az ügyvezető távozásáról a testület

vaci-varosfejleszto-kft-logoja-700Ma reggel 9 órától tartották a képviselőtestületi soros ülést, melyen számos fontos téma mellett arról is döntenie kellett a grémiumnak, hogy elfogadja-e Tar György szeptember 19-én benyújtott felmondását. Az ügyvezető igazgató szinte a kezdetektől vezette a Váci Városfejlesztő Kft-t, amely városi kézben van.

Tar György nem jelent meg a testület előtt – melyet többen kifogásoltak -, ezért távollétében hoztak döntést, mely szerint október 30-i határidővel elengedik az egykori ügyvédet. A közös megegyezéssel történő szerződésbontás mellé öt havi bérét – mintegy 4 millió forintot – is megkapja a szakember.

Több képviselő – főleg baloldalról – nem értett egyet az összeggel, de végül a többség megszavazta azt. Az előterjesztés szerint egyéb elfoglaltságára tekintettel nyújtotta be az ügyvezető a lemondását. Hogy ez pontosan mit takar, arra nem derült fény.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A testület azt is jóváhagyta, hogy átmenetileg Mojzesné Zala Henrietta, a holding munkatársa lássa el a vezető feladatait. Az ügyvezető igazgatói pályázat is kiírásra került.

A hivatalosan is megerősített hírt az ügyvezető távozásáról a Váci Napló írta meg először online oldalán. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments