Kitüntető címekre vár javaslatot a városi testület

zászlók a városházánVÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Mint minden évben így idén is több kitüntető címet, díjat adományoz és adományozott Vác Város Képviselőtestülete. Most kettőre tehetnek javaslatot a város polgárai is: a Vác Város Művelődéséért kitüntető címre és a Vác Város Művészeti Díjra.

Vác Város Képviselő-testülete a kiemelkedő közművelődési és közgyűjteményi munka elismerésére Vác Város Művelődéséért kitüntető címet alapított. A kitüntető cím a város közigazgatási területén huzamosabb ideje eredményesen működő közgyűjteményi és közművelődési intézménynek, az intézmény alapfeladatainak ellátásában dolgozó szakalkalmazottaknak és a város művelődési közösségeinek adományozható.

A kitüntetés adományozására részletes indoklással javaslatot tehetnek: a közművelődési és közgyűjteményi intézmények vezetői, a városban működő kulturális társadalmi szervezetek, egyesületek, intézményi, munkahelyi kollektívák, Vác város polgárai.

Vác Város Képviselő-testülete az alkotóművészet terén kifejtett szakmai és művészi munka elismerésére Vác Város Művészeti Díja kitüntető címet alapított.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A kitüntető cím a város közigazgatási területén huzamosabb ideje eredményesen működő alkotóművészeknek, művészeti közösségeknek adományozható.

Az indoklással ellátott javaslatokat november 20-ig beérkezően az alábbi címzéssel kell benyújtani: Művelődési-Oktatási és Ifjúsági-Sport Bizottság, 2600 Vác, Polgármesteri Hivatal, 37. szoba.

A kitüntetés átadására a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepségen kerül sor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments