Vácra jön az Eötvös Cirkusz, nyerj jegyeket tőlünk

eotvos-cirkusz-700VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Immár esztendők óra vissza-visszatérő vendég Vácott a világhírű Eötvös Cirkusz, amely azzal is folytatja a hagyományokat, hogy ezúttal is a Váci Napló közreműködésével tiszteletjegyeket ad az érdeklődőknek. A sorsolásra a jövő héten kedden kerül sor.

Az Időutazó című vadonatúj szuperprodukció Magyarországon sosem látott elemekkel fűszerezi a hagyományos cirkuszt és a modern interaktív show műsorok látványos elemeit – mondta lapunknak a cirkusz egyik alapítója, Eötvös Tibor.

– Professzor Pom Pom bohóc vezet minket ezen a különleges utazáson, melyben a múlt, a jelen, a jövő és a dimenziók között vándorol időutazó csapatával. Visszautazunk több millió évet a dinoszauruszok és ősemberek világába. Megelevenedik Noé bárkája az állatok sokaságával. A Nílus királynője, Kleopátra a magasba repít! Légtornászok és akrobaták lélegzetelállító produkciója teszi felejthetetlenné a mutatványt!
Római gladiátorok harcolnak az elefántok körében – foglalta össze, mire számíthat a néző.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Az előadáson lesz dimenzióugrás egyenesen a Tatuinra, fénykardok harca, zsonglőrök csillagközi háborúja. Tündérek mesélnek a kicsiknek és nagyoknak, a fantázia világa egy karnyújtásra lesz a nézőktől. Az időutazó kalandos útja a múlton át a jövőbe repít, ahol meglátjuk az is, milyen a jövő cirkusza.

A világhírű Eötvös Cirkusz, a családok cirkusza, 2016-os évadában sok újszerűséggel lepi meg közönségét. A cirkusz új társulatával várja a váciakat és a környéken élőket.

Ha valaki szeretne hozzájutni a tíz darab, két főre érvényes tiszteletjegy valamelyikéhez, akkor a Váci Napló Facebook oldalán ossza meg ennek plakátját és innen az oldalról a legutóbbi cikkünk címét másolja be hozzászólásként. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments