Csatamezőn egy garázsban élő családon segítettek

kiss-zsolt-a-garazsban-elo-csaladnal2-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Csatamezőn egy három tagú család egy romos ház garázsában él – derül ki több, a közösségi oldalon megjelent bejegyzésből. Az elmúlt napokban többen is megmozdultak értük, ételt, takarókat vittek, sőt egy fűtőkészüléket is vásároltak nekik.

„A mai nap mélyszegénységben élő családokat látogattunk meg és segítettünk nekik. Csatamezőn egy 3 tagú család él egy 15 négyzetméteres garázsban. Nekik egy nagy zsák ruhát vittem és segítek a lakhatási támogatás papírjainak kitöltésében” – írta bejegyzésében Kiss Zsolt (MSZP) önkormányzati képviselő.

Papp Éva, a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány, Fónagy István, Bodonyi Béla , a Repeta étterem és még sokan név nélkül hősugárzóval, pénzzel, étellel támogatták a kezdeményezést önzetlenül.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

„Fónagy Istvánnal még felkerestünk másik két családot is, akiknek szintén szeretnénk segíteni. Minden felajánlást szívesen fogadunk, és házhoz is elmegyek érte. Nem engedhetjük, hogy akár egy család is megfagyjon a télen!” – írta Kiss Zsolt a közösségi oldalon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments