Készülve az ünnepekre: karácsonyfa díszítő verseny lesz

adventi-foter-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Készítse el saját ötlete alapján feldíszített karácsonyfáját és vigye el a váci főtérre ebben az évben is! A Madách Imre Művelődési Központ idén is karácsonyfa díszítő versenyt hirdet az adventi vásár keretében. Az első 15 jelentkezőnek biztosítják a díszítendő fát is!

A kreatív díszeket mindenkinek magának kell beszereznie, illetve elkészítenie saját ötlete alapján, és azokat elhelyezni a fenyőfán. A műveket háromtagú zsűri értékeli majd!

Az első 15 jelentkezőnek biztosítják a díszítendő fenyőt! A többi nevezőnek magának kell gondoskodnia a fáról. A cél, hogy karácsonyi hangulatú, egyedi karácsonyfa dekorálási ötletek valósulhassanak meg.

A kreativitást díjazza a zsűri, nem feltétel a díszek házilagos elkészítése. Kérik, ügyeljenek arra, hogy a kész kompozíció minden esetben maradjon a jó ízlés határain belül!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Nevezni egyénileg és csoportosan is lehet. A kitöltött nevezési adatlapot az alábbi lehetőségek valamelyikére kell eljuttatni. Személyesen a Madách Imre Művelődési Központ információján lehet leadni,  e-mailen a titkarsag@mimk.vac.hu címre várják, postai úton a Vác, Dr. Csányi L. körút 63. számra adják fel.

A karácsonyfák megtekinthetőek 2017. január 3-ig a főtéren.

A zsűri három tagból áll, akik megtekintés után értékelik a pályamunkákat és kiosztják az értékes díjakat. A zsűri és a szervező (MIMK) fenntartja a jogot, hogy a verseny kiíráshoz nem illeszkedő pályamunkákat kizárhatja a versenyből.

A karácsonyfa feldíszítése a helyszínen az alábbi időpontokban: december 9-én, pénteken, és december 10-én, szombaton 12 óráig. Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás:december 10-én, 15:30-kor a főtéren.

A feldíszített karácsonyfák éjszakai őrzéséről gondoskodnak. Bővebb információ: Madách Imre Művelődési Központ Vác, Dr. Csányi L. krt. 63. Tel: (27) 518 200. TÁMOGATÓ: Pingvin Cukrászda.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments