Szomorkás, szürke időre ébredtek a váciak is

szomoru-szurke-ido-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Szomorú, szürke, esős hétvégénk lesz – elkezdődnek a napfénymentes nappalok. Legalábbis ezt jósolják a meteorológusok. Az Időkép szerint ráadásul még hideg is lesz, éjszaka már rendszeresek lesznek a fagyok.

Szombaton kezdetben még lehetnek napos időszakok, de az idő előrehaladtával egyre több lesz fölöttünk a felhő, délutántól többfelé az eső is elered. A délies szél sokfelé megélénkül, a Dunántúlon, estétől máshol is nagy területen erős lesz. Délután északon 5-9, máshol már 10-16 fok várható. Még frontmentes, de megterhelő idő.

Vasárnap országszerte várható eső, zápor, késő délután, este főként a Dunántúlon zivatar is kialakulhat. Több helyen kiadós csapadék várható. Szeles időben lesz részünk. Az enyhe reggelt követően nappal 11-20 fokot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Hétfőn reggel még keleten, északkeleten eshet. Napközben nyugat felől egyre többfelé felszakadozik, majd ismét megnövekszik a felhőzet. Estefelé nyugaton, délnyugaton ismét előfordulhat csapadék. Keleten, északkeleten még erős marad a szél. Lehűlés veszi kezdetét.

Kedden még többfelé, szerdán már csak elvétve lehet csapadék, egyre többfelé csökken a felhőzet, kisüt a nap. Időnként feltámad az északi-északnyugati szél. További lehűlés várható, szerdán már csak 4-9 fokot mérhetünk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments