Váci hétvége koncertekkel, színházi előadással

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Nagyon jó programok közül válogathatnak a váciak ezen a hétvégén a művelődési központban. Lesz egy különleges jazzkoncert, vasárnap egy remek színházi előadás és egy görög zenei est.

Ma, szombaton délután három órakor kerül sor a László Imre Nótakör hagyományos adventi és karácsonyi műsorára, amelyen adventi és karácsonyi egyházi és világi énekek, versek, mondókák hangzanak el.

Közreműködnek a váci László Imre Nótakör kórusa és szólistái. Zenei vezető és harmonikán kísér: Schmidt Mátyás. A műsort szerkesztette és rendezte: Csallóközi József. A belépőjegy ára 500 forint.

Este 8 órakor a Váci Jazz Klub rendezvényén a Nagy János – Mózes Tamara duó lép fel (képünkön). Fantasztikus zenei élménynek ígérkezik e két roppant invenciózus zenész párosítása. Mózes Tamara lehengerlően eredeti énekes-zongorista, hazánkban egyedi műsorral képviseli a fiatal jazzgenerációt, önmagát zongorán kísérve jazzsztenderdeket és saját számokat ad elő, sok improvizációval.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Nagy János Erkel-díjas zeneszerző nemcsak jazzongoristaként, hanem zenekarvezetőként és zeneszerzőként egyaránt jelentős szerepet tölt be a hazai jazzéletben. Szólóban és számos formációban is láthatta már a közönség. E zene kedvelőinek érdemes jegyet váltani az előadásra 800 forintért.

Vasárnap este 6 órakor a musicalek kedvelői ülhetnek be a Karácsonyi harangok című produkcióra a művelődési központba. Ünnepváró előadás a Thália Művészeti Egyesület Gyémánt Musical Stúdió ifjúsági csoportjának előadásában – hirdetik a plakátok az immár hagyományos fellépést, hiszen a stúdió növendékei rendszeresen megmutatják kiemelkedő tehetségüket a közönségnek.

Az előadás koreográfusa Mézes Judit, de fellép Smál-Szilaj Gábor is. Művészeti vezető: Brenner Judit. A belépőjegy ára: 800 forint.

Különleges zenei csemege lesz Sarantis Mantzourakis buzukiművész vasárnap esti, Monalisa mosolya című karácsonyi koncertje is. Az este 6 órakor kezdődő előadáson a váciak által kedvelt zenét játszó előadót a Váci Szimfonikus Zenekar kíséri, vezényel Farkas Pál. E rendezvényre a belépés ingyenes! ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments