Vigadjunk előre, igyunk az új esztendő bőrére!

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Ahogy a korábbi években, úgy idén december 30-án 19 órakor is fergeteges előszilveszteri műsorral várja a nézőket a Váci Dunakanyar Színház.

Egyetlen estén szólalnak meg Vadnai László, Rejtő Jenő, Nádassy László klasszikus kabaréjelenetei, Hacsek és Sajó, a két kávéház figura civódása csal mosolyt az arcokra és könnyeket a szembe, A tacskóban egy ártatlan félreértés okoz hatalmas felfordulást, majd a Jelenetek egy házasságból rádiókabaré tart elénk görbe tükröt.

A prózai részek mellett a zene sem szorul háttérbe, Kálmán Imre, Eisemann Mihály, Fényes Szabolcs népszerű melódiái, ismert operett slágerek csendülnek fel, A jányok angyalok, Hajmási Péter, Cintányéros cudar világ. „Bűnösök vagyunk mi, mert éjszakázgatunk mi / Nem vonz bennünket tízkor még az ágy / Ó e romlott város, erkölcseinkre káros / Az ellenállás szívünkben de lágy”…

Kár is lenne az ellenállás, hiszen a fellépő művészek névsora garancia a kiváló szórakozásra: Bajza Viktória a Madách Színház társulatának tagja, Haffner Anikó a jellegzetes szinkronhangként is ismert színésznő, a Madách Színház társulatának tagja, Pankotay Péter színművész, énekes, rendező, a Magyar Színművészet Nyugati-parti Nagykövete, valamint Vác városának kulturális referense, Ruzicska László a Madách Színház színésze, a váci Fónay – HUMÁNIA – Társulat művészeti vezetője, valamint Smál-Szilaj Gábor színész, a Váci Dunakanyar Színház munkatársa.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

Zongorán kísér Hegedűs Valér zongoraművész. Sztárvendégként színpadra lép Várkonyi András, a 48 éve a pályán lévő sokoldalú színművész is, aki számos filmszerepe mellett a Barátok Közt Vili bácsijaként vált híressé. Jelenleg a Vidám Színpad társulatának tagja, de a versek, jelenetek, színdarabok írása, sem áll tőle távol, emellett zongorán játszik és énekel. Hogy pontosan mivel lepi meg a váci közönséget, az december 30-án kiderül!

A felhőtlen szórakozás mellett az előadásra jegyet váltók a színház vendégei a pezsgős koccintásra és svédasztalos vacsorára. Tegyétek hát félre a komolyságot erre az estére, vigadjanak előre az új év bőrére a Váci Dunakanyar Színházzal december 30-án! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments