E-learning képzés a tehetséges fiataloknak

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A tehetséges fiatalokkal foglalkozó Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programja felvételt hirdet februári kurzusaira, amelynek apropóján a program képviselői az ország több nagyvárosának középiskolájába látogatnak el.

Csütörtökön reggel a Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnáziumban tartott előadást Tóth Károly, az MCC közgazdaságtan és üzleti szakirányának hallgatója, aki a megjelent 9-dikes és 11-dikes diákokkal ismertette a kollégium képzéseit, valamint saját tapasztalatait is.

Mint mondta: a program az országban egyedülálló módon, iskola mellett végezhető, ingyenes internetes társadalomtudományi képzést kínál olyan fiatal tehetségek számára, akik az átlagnál olvasottabbak, tájékozottabbak szeretnének lenni és érdeklődnek a XX. és a XXI. század legfontosabb társadalmi, gazdasági, politikai eseményei iránt.

2017 februárjától nyolc teljes e-learning kurzussal várják a 14-19 éves diákok jelentkezését az MCC középiskolás programjába. A programban való részvétel ingyenes, a távoktatási kurzusok mellett havonta, szombatonként megrendezett készségfejlesztő tréningekbe, és az ország egyik legjobb középiskolás közösségébe csatlakozhatnak be a tanulók.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A képzésben részt vevő középiskolások tudományos igényű tanulmányok és videóelőadások segítségével ismerkedhetnek meg a jelenkor legaktuálisabb és legérdekesebb társadalmi, gazdasági problémáival. Mindeközben tagjaivá válnak egy azonos korú fiatalokból álló, intelligens közösségnek, amelynek rendkívüli hatása lehet gondolkodásuk fejlődésére, világszemléletük tágulására – olvasható az intézmény felhívásában.

További részletek: www.mcc.hu

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments