Az Átlátszó szerint tekesek rohanták le a váci lovardát

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Március 16-án egy tucat járművel mintegy harminc fekete ruhás, csuklyás, TEK-es kommandós rontott rá a váci Korona Sportegyesület lovardájára – írja az Átlátszó című internetes portál. Cikkében hosszan elemzi, hogy mi vezetett a drasztikus lépéshez. A történetbe akaratlanul is belekeveredett a jelenleg is nagy sikerrel vetített Kincsem című film produkciós cége is.

Az akció az SE vezetőjére, Korona Károlyra volt kihegyezve, mert egy bejelentés szerint a sportegyesület irányítója méltatlan körülmények között tartja a lovakat, sőt, ha a paripák a versenyen nem teljesítenek, akkor verést kapnak, de akár kínzást is ki kell állniuk – állítja a portál. A hatóságokhoz forduló személy felhozta azt is, hogy az elpusztult lovak tetemét nem szállítják el a telephelyről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Az Átlátszó megkereste a a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát. Ők azt írták, hogy lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt folytatnak eljárást – a megadott monogram alapján – Korona Károllyal szemben. Továbbá megjegyezték, hogy a folyamatban lévő büntetőeljárás részleteiről nem nyilatkoznak.

A teljes cikk az Átlátszó oldalán elolvasható. (fotónkon: a Kincsem egyik jelenete)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments