Vasárnap Harisnyás Pippivel közösen játszhatsz

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Április 30-án vasárnap 11 órakor a Váci Dunakanyar Színházban a Harisnyás Pippivel találkozhatnak a gyerkőcök a Holle Anyó Színház interaktív zenés mesejátékában.

Harisnyás Pippi, a vagány, szeplős, vörös hajú kislány a Kutyavillában lakik. Van egy koffernyi pénze, így a szülei nélkül is elboldogul, a kertben tart egy lovat, a villában pedig egy Nilsson úr nevű majmot. Kerüli az iskolát, és ha csak teheti, barátaival, a szomszéd házban lakó Tomival és Annikával játszik, vagy kószál a városban.

Pippivel sosem unalmas az élet, mert ő az, akivel mindig történik valami. Ha kedve tartja, száz palacsintát süt a barátainak, vagy felvásárolja a játékbolt teljes kínálatát a városi gyerekek örömére, de bármikor hajlandó fellépni a cirkuszban vagy móresre tanítani a betörőket. Pippi fittyet hány az illemre és verhetetlen a csínytevések kieszelésében, de nem csak az esze, a szíve is a helyén van. Mindenkit megnevettet, mindenben megtalálja a jót, az értéket, és másoknak is megmutatja azt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Talán a szíve mélyén minden gyerek arra vágyik, hogy olyan lehessen, mint Harisnyás Pippi, vagy ha ez nem lehetséges, legalább legyen egy ugyanilyen barátja. Most itt a lehetőség, hiszen főszereplőnk közös játékra hívja a legvagányabb nézőket! Lehetnek a cirkuszban lovak, kutyák, megküzdhetnek Adolffal, a világ legerősebb emberével. Szurkolhatnak Pippinek, mikor megvicceli a rendőrt és a nevelőnőt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments