Az őcsényi cirkusz miatt szégyelli magát a püspök

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A 444.hu megkérdezte Beer Miklós püspököt, mit gondol arról, ami Őcsényben történt. A Tolna megyei településen Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos látott volna vendégül menekült családokat, emiatt életveszélyesen megfenyegették, és megrongálták az autóját. A faluban akkora botrány lett az esetből, hogy Fülöp János polgármester le is mondott.

– A véleményem erről az esetről sommásan az, hogy ez egy szonda a mai magyar társadalmunk állapotáról, a közhangulatról. Nagyon szomorú vagyok – válaszolta a 444.hu kérdésére Beer Miklós.

– Szívből sajnálom a polgármester urat. Ugyanakkor nagy tisztelettel is gondolok rá. Éppen azért, mert talán még sincs akkora baj, ha valaki inkább félreáll, mint statisztálna ehhez az őrülethez – tette hozzá.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

– Sajnos én magam is ezt tapasztalom, hogy az emberek jelentős része ennyire vakon elutasító. Pedig ezek az emberek az állami hivataltól oltalmazotti státuszt kaptak. Ez már nyilván nem is jutott el a helybeli lakosok tudatáig – fűzte hozzá Beer Miklós. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments