Két új munkatársat keres a Dunakanyar Színház

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Több színházi portálon jelent meg az elmúlt napokban a Váci Dunakanyar Színház álláshirdetése. Két fontos munkakörre is új munkatársat keres az intézmény. Pénzügyes-pénztárost és produkciós asszisztenst vennének fel azonnali belépéssel.

A produkciós asszisztens feladata a produkcióink létrehozásának teljes körű menedzselése, a próbákon rendezőasszisztensi feladatok végzése, a technikai és logisztikai munkák irányítása, egy kézben tartása, állandó kapcsolattartás alvállalkozókkal, az egyéb szakterületek munkatársaival. Rá vár a tájelőadások teljes körű asszisztenciája, a színház művészi és művészeti dolgozói munkájának segítése, saját előadások értékesítése.

Elvárások: jó szervezőkészség és kommunikációs készség, MS Office felhasználói szintű ismerete.

A pénzügyes-pénztáros feladatai: iktatás, a főpénztár kezelése, a jegypénztárosok elszámoltatása, a pályázati elszámolások és a szerződések elkészítése, a számlák kezelése.

Elvárások: szakirányú végzettség vagy hasonló munkakörben szerzett legalább 3 éves tapasztalat, jó szervez- és kommunikációs készség,  MS Office felhasználói szintű ismerete.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szakmai napot tartottak a váci humán szféra munkatársai

Ambícióval és szakmai múlttal rendelkező munkatársak azonnali jelentkezését várják. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével az admin@vacidunakanyarszinhaz.hu email címen lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments