VÁLASZTÁS 2018: Fehér Zsolt ezerhétszáz kilométert autózott

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Határidőre összegyűjtötte és leadta az ajánlóíveket Fehér Zsolt, a Jobbik színeiben induló jelölt, aki immár hivatalosan is felkerül majd a szavazólistára, hiszen a választási bizottság jóváhagyta jelentkezését. Mintegy harminc helyszínen, huszonnégy településen jártak és összesen ezerhétszáz kilométert autóztak az aláírásgyűjtés során – mondta Fehér Zsolt a hétfőn Vácott, a főtéren megtartott sajtótájékoztatón.

A Jobbik váci elnöke egyben köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki segítette indulását. Bejelentette, hogy az ellenzéki pártok közül csak a Jobbik tudott a 106 választókerületben jelöltet állítani, így a legerősebb kormányváltó pártként szállnak ringbe április 8-án. Kérte, hogy mindenki menjen el szavazni és támogassa a kormányváltást.

Egy kérdésre válaszolva Fehér Zsolt elmondta: informális találkozó zajlott más pártok jelöltjével a váci választókerületben. Konkrét együttműködésről nem esett szó – jelentette ki, hozzátéve: a választás után, a Jobbik győzelme esetén a XXI. századi pártok közé sorolt Momentummal és az LMP-vel lehetséges valamilyen együttműködés. Ebből a körből kizárta a Vona Gábor Jobbik-elnök által XX. századi pártoknak nevezett DK-t és MSZP-t.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Fehér Zsolt úgy véli, a kormányváltásnak akkor van esélye, ha a szavazók – pártszimpátiájuktól függetlenül – a legerősebb ellenzéki pártot, a Jobbikot támogatják. Erre van is remény, hiszen azt tapasztalja, hogy a városon kívül vidéken is sokan, egyre többen vannak, akik egy új világot szeretnének. A támogató aláírások gyűjtése során nagyon sok, nem Jobbik-szavazó jelezte, hogy a kormányváltás érdekében ezúttal rájuk fog voksolni – hangzott el.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Toroczkai László – aki a pártban a radikálisabb irányvonalat képviseli -, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere tart Vácott március 23-án 17:30-kor lakossági fórumot a művelődési központban. Szobon Sneider Tamás, a Jobbik parlamenti alelnöke vendégeskedik március 20-án 18 órakor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments