A váci börtönben járt a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Váci Fegyház és Börtönben tartotta meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kihelyezett szakmai ülését. A rendezvényt dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka nyitotta meg, aki köszöntötte dr. Hatala József ny. rendőr altábornagy elnököt és a vendégeket, majd méltatta a tanács támogatását és a jó kapcsolat eredményeképp a további sikeres együttműködés reményét fejezte ki.

A megnyitót követően a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke megköszönte a büntetés-végrehajtási szervezet hatékony együttműködését a tanács programjait illetően – számol be a hírről a váci intézet honlapja.

Ezt követően a váci intézet parancsnoka, Kopcsik Károly bv. dandártábornoknak és az intézet mellett működő gazdasági társaság, a Duna-Mix Kft ügyvezető igazgatójának, Szakolczai Lóránt bv. ezredesnek a prezentációja következett, melyben bemutatták váci intézet munkásságát és a fogvatartotti munkáltatás eredményeit.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A szakmai programot Schmehl János bv. vezérőrnagy, az országos parancsnok fogvatartási és biztonsági helyettesének vezetésével a Váci Fegyház és Börtön, valamint a Duna-Mix Kft. intézetlátogatása követte, ahol a résztvevők a fogvatartotti körletrészeken túl az intézetben működő reintegrációs programokat és a fogvatartotti munkáltatást a helyszínen is megtekinthették. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments