Lézerterápiás eszközök a gyógyítás szolgálatában

VÁCI NAPLÓ/a város (Ribáry Zoltán) ♥ Két új lézerterápiás eszköz is segíti a gyógyító munkát a Kedvenc Állategészségügyi Központban. – Már régebb óta alkalmazzuk központunkban a lágy lézerrel történő besugárzó kezelést, a közelmúltban pedig két új műszert is beszereztünk, bevontunk a mindennapi munkánkba. Ezeknek a zseblámpa méretű, magyar fejlesztésű, Safe Laser márkanevű eszközöknek nagy előnyük, hogy igen jó a behatoló, sejtstimuláló képességük.

Alapvetően az emberi gyógyászatot szolgálják, de kiválóan alkalmazhatók az állatgyógyászatban is mind a kutyáknál, mind a macskáknál, mind a kisebb testű kedvenceknél – újságolta dr. Balogh Béla, a Kedvenc Állategészségügyi Központ tulajdonos vezetője.

A szakember emlékeztetett: a lézerfényről közismert, hogy veszélyes lehet a szemre, a legtöbb ilyen eszközt tehát csak védőszemüveg használatával szabad alkalmazni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

– Ezzel szemben a Safe Laser eszközök speciális fényszórásúak, így nem veszélyeztetik a szemet. Sőt, egy optikai kiegészítő segítségével kifejezetten a szem gyógyítására is alkalmasak. A kedvencek esetében elsősorban a szemfelszín különböző okokra, így karmolásra, ágvisszacsapódásra visszavezethető sérüléseinek kezelését, a kötőhártya gyulladás gyógyítását említhetjük – emelte ki dr. Balogh Béla.

Az állategészségügyi központ vezetője házi használatra ugyancsak jó szívvel ajánlja az általuk is forgalmazott új eszközöket, az érdeklődőknek a szükséges használati oktatást is biztosítják.

A lézerfény hatásai: gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció), fájdalomcsillapító, gyulladás- és duzzanat csökkentő, vér- és nyirokkeringés javító, serkenti a sérült idegek regenerációját.

A Safe Laser eszközzel kezelhető betegségek:

Mozgásszervi betegségek: fájdalomcsillapítás, ízületi-, izom-, ínhüvelygyulladások, reumatikus fájdalmak, porckopás. Mozgásos sérülések: izomhúzódás, zúzódások, vérömlenyek, csonttörés, izom és ínszalag sérülések.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Bőr problémák: ekcéma, bőrgyulladások, övsömör, herpesz, hámsérülések, horzsolások, vágások, égési és fagyási sérülések. Fekélyes sebek gyógyítása.

Fülpanaszok: gyulladás, fájdalom, viszketés, fülzúgás. Allergia, asztma, légúti gyulladások tüneteinek enyhítése, megszüntetése.

Fogászati problémák: fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás- és vérzés, szájnyálkahártya sérülések. Kozmetikai problémák.

A Safe Laser kezelés előnyei, hogy nem csupán a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okot is megszünteti, bármilyen más terápiával kombinálható, nincs semmilyen ismert káros mellékhatása, gyors és fájdalommentes a kezelés. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments