A királyos Maglódi Ádám az új diákpolgármester

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Immár 18. alkalommal rendezték meg a Föld Napján a középiskolásoknak szóló programot, a kommunikációs versenyt és a diákpolgármester-választást. Az idén is három diákpolgármester indult el a megmérettetésen. A boronkays Bahil Botond és a madáchos Homonnai Csenger mellett az idén a Király Endre iskola is ringbe szállt Maglódi Ádám jelölésével.

A reggeli kampány a papírforma szerint kezdődött. A Madách gimi szívhez szóló, elgondolkoztató, intelligens kampányműsorát a Boronkaytól megszokott zenés, táncos, akrobatikus, zászlókkal és színes fáklyákkal tarkított showműsora követte. A királyos kampányműsor is a szokásos forgatókönyvvel indult, ám amikor a lüktető rap zenei alapok mellett a színpadra lépő Maglódi Ádám az iskolájukról, a diákokról és az ő tényleges problémáikról kezdett reppelni, mindenkit magával ragadott az esemény.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Nem csak jól csinálja – mondogatták más iskolák diákjai is, együtt tapsolva az ütemet -, hanem rólunk, a mi problémáinkról énekel és nekünk. Ezzel a program új lendületre kapott.

A délutáni melegben Mokánszky Zoltán alpolgármester tizenkét év után, ismét királyos diáknak adhatta át a város kulcsait.  A leköszönő Vafi Omár, az elmúlt év boronkays diákpolgármestere nem tudott jelen lenni az avatáson, így egy marcipán városkulccsal kedveskedett a győztesnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments