Szinte egész héten változékony lesz az időjárás

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Azt mondják, eddig nyár volt, most jön a tavasz. Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn a kezdeti napos időt délután erőteljes gomolyfelhő-képződés váltja és főként az ország északi felén záporok, zivatarok alakulhatnak ki, melyeket helyenként viharos széllökések és jégeső kísérhet. A legmelegebb órákban 24-29 fokra van kilátás. Marad a frontmentes idő.

Keddre virradó éjszaka egy hidegfront vonul át további esővel, záporokkal, reggel még többfelé eshet. Napközben viszont felszakadozik a felhőzet és sok lesz a napsütés, de délután főként északkeleten, keleten és a nyugati határnál ismét kialakulhat zápor, zivatar. Feltámad az északnyugati szél, a hőmérséklet néhány fokot visszaesik, délután 20-25 fokot mérhetünk.

Ezt követően szerdán megélénkülő délnyugati áramlással ismét melegebb levegő érkezik térségünkbe, 23-27 fok valószínű. A túlnyomóan napos időben csak kis eséllyel alakulhatnak ki gyenge záporok, jellemzően az északi megyékben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Csütörtökön kezdetben napos időre van kilátás, majd szeles, záporos, zivataros idő várható. Északnyugaton visszaesik a hőmérséklet, délkeleten még 27-28 fokos meleg lesz. Pénteken felhős, de száraz idő valószínű, 18-22 fok körüli maximumokkal. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments