Tizedik születésnapját ünnepelte a Mihályi Patisserie

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Üzletének tizedik születésnapján köszöntötték a város egyik különlegességének számító Mihályi Patisserie tulajdonosát, Mihályi László cukrászmestert és családját, akik 2008-ban nyitották meg a főtéri cukrászdájukat. A szakmában kiemelkedőt nyújtó mester nem csak idehaza, hanem külföldön is számos elismerést gyűjtött be az elmúlt években, tavaly pedig az Év cukrászdája címet is elnyerték.

A kis ünnepségen, amelyet a Dunakanyar Rendezvényiroda szervezett és Toldi Tamás elénekelte a Vác dalát, Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Fördős Attila polgármester köszöntötte az ünnepelteket. Kiemelték, hogy a különleges süteményekkel a Mihályi család messzire röpíti a város hírnevét és mára üzletük valóságos idegenforgalmi nevezetesség lett, ahol a nyári napokon olykor sorban állnak az emberek, hogy megkóstolhassák a különleges formájú és ízű süteményeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

– Tíz esztendővel ezelőtt, amikor külföldről hazatértem, hogy megvalósítsam egyik nagy álmomat, egy kis, „önkifejező üzlet” létrehozását, akkor azt tűztük a zászlónkra, hogy a magyar közönség és a szakma előtt bemutassuk tudásunkat. Olyan példaértékű munkát szerettünk volna végezni, amelyet követendő útként ajánlhatunk másoknak is. Most, tíz év után azt mondhatjuk, hogy jó úton haladunk. Köszönjük a bizalmat és az elismeréseket – mondta Mihályi László. ♦

Megjelent a Váci Napló legfrissebb száma!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments