Bodzásné Bóka Szilvia kapta a városi kintüntetést

Vác Város Közszolgálatáért kitüntető címet kapott Bodzásné Bóka Szilvia, az önkormányzat szervezési és tájékoztatási osztályának vezetője. A képviselőtestület évek óta díjazza azoknak a hivatali dolgozóknak a munkáját, akik tevékenységükkel a városért, Vác hírnevéért tesznek, emberi értékkel gazdagítják a helyi közösségek mindennapjait.

Éppen 17 éve, a Váci Polgármesteri Hivatal szociális osztályán ismerték meg a hivatal akkori dolgozói Bodzásné Bóka Szilvia egyéniségét és munkáját, aki belépése óta folyamatosan képezte magát. Néhány évvel később igazgatási ügyintézőként, majd sajtóreferensként folytatta pályafutását.

Központi Gyógyszertár Vác

A szervezeti ranglétra több fokozatát végigjárta, közben pontos, alázatos, magas színvonalú munkájával bizonyította, hogy osztályvezetői pozícióban is nagyszerűen megállja a helyét.

A teljesítményértékeléseken kiváló minősítést kapott, nem hiába: minden évben több tucat rendezvényért felel, a megemlékezések méltó megszervezése, kulturális és protokoll események koordinálása is az ő kezében vannak. Mindeközben kiemelten kezeli a különböző külföldi és belföldi találkozókat, a városi intézmények főbb rendezvényeit. Így például kiemelt szerepe van régóta az országosan elismert Váci Világi Vigalom szervezésében is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

A látogatók, a Vác iránt érdeklődők az osztályvezető vendégszeretetének, vendéglátásának vagy éppen az általa rögzített soroknak, marketing- és médiamegjelenéseknek köszönhetően jó hírét viszik városunknak.

– Rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy elismerik az osztály által végzett munkát, amit alázattal, néha a szabadidőt is feláldozva végzünk azért, hogy például a rendezvényeken mindenki jól érezze magát. Míg korábban az emberek szociális problémáinak megoldásán dolgoztam, mára a szervezés dominál az osztály vezetése mellett. Ezen a területen az a legfontosabb, hogy az emberekkel hatékonyan, jól tudjak együtt dolgozni.

Éppen ez a szépsége és a nehézsége a munkámnak, mert minden ember más, és mindenki más megközelítést igényel ahhoz, hogy a végeredménnyel a lehető legtöbben elégedettek legyenek. A különböző kiadványok elkészítésén is nagyon sokan dolgozunk. Kollégáimmal együtt az érzelmi világunk és a várossal kapcsolatos látásmódunk is megjelenik a munkánkban. Egy-egy könyv szerkesztése, megjelenése, Vác jó híre mindig megerősít abban, hogy a munkám a hivatásom – mondta a hivatal elismert kollégája.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Bodzásné Bóka Szilvia idén azért kapta az elismerést, mert a hivatalba lépése óta minden feladatát teljes odaadással végzi, hivatásának tekinti munkáját, szabadidejében is sokat tesz a városért.

Mi, újságírók külön köszönjük a nekünk is nagyon fontos munkáját és gratulálunk a kitüntetéshez! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments