Hamarosan izgulhatunk a Silverstar Kisformációért

A Tánccal az Egészségért TSE Silverstar Kisformáció csapata 10 fős. Váci, gödi, verőcei, kosdi kislányból tevődik össze. A csapat tagja: Cserni Zorka, Kohlmann Virág, Galambos Eszter, Együd Luca, Hunyadkürti Dóra, Konecsni Regina, Soltész Gréta, Kormos Zsófia, Lovas Tekla, Fülöp Lilla.

A Tánccal az Egészségért TSE a fenntartója a Silverstar Művészképző Iskolának, mely latin, hip-hop, jazz stílusokban indít csapatokat országos és most már nemzetközi táncversenyeken is.

Korábban tudósítottunk a Silverstar másik két csapatának sikereiről. A Silverstar Nagy formációs csapat Európa bajnok lett Zágrábban, ezzel kavlifikálták magukat a római világbajnokságra, ami ősszel lesz. A Comming Soon csapat pedig Országos Bajnoki cím mellett kvalifikálta magát a Milánóban megrendezésre kerülő VB-re, amire szeptemberben kerül majd sor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Hamarosan izgulhatunk a Silverstar Kisformáció tánccsoportért is, akiknek eredményei az elmúlt évben:
– A Dance Net Kupán decemberben 3. helyezést értek el.
– Latin tánc kategóriában az Amita Dance Jam táncversenyen Arany minősítést kaptak.
– A Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságában a selejtezőben B osztályából az A osztályba küzdötték fel magukat, ezzel kvalifikáltak za OB-re, ahol 2. helyezést értek el olyan versenypontszámmal, mely további kvalifikációt eredményezett a 2018-as brassói Európa bajnokságra Romániába.
– A Fusion Dance Contest Táncversenyen Győrben latin kategóriában 4. helyezést.

Az előttünk álló,  június 27. – július 1. között megrendezendő brassói Európa-bajnokságra különösen nagy figyelemmel és erőbedobással készülnek. Edzőjük Hidi Balázs tovább fejleszti a koreográfiát, a lányok technikai tudását, erőnlétüket és a mentális felkészítést is fontosnak tartja az Eb előtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Hidi Balázs mellett Bordás Brigitta is sok figyelmet és segítségévet nyújt a csapatnak és az edzőnek a felkészülési időben. Az egyesület elnöke, Bordás Györgyi és a szülők közösen szervezik a csapat kijutását Brassóba.

Reméljük, sikerrel járnak majd és közösen örülhetünk a csapattal és a Silverstar Művészképző Iskolával. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments