Telefonszex: Ákos házassága majdnem ráment

Állítólag Vácon is van valaki, aki a telefonszexre szakosodott. Ez az a játék, amelyhez nem kell más, mint két ember – általában egy férfi és egy nő -, némi pénz a telefonszámlára és már indulhat is a kapcsolat. Ákos, aki az alábbi történetet elmondta, majdnem befürdött vele: ahogy manapság mondják, érzelmileg megborult a búgó, kedves és mosolygós hang hallatán és mire észbe kapott, ott állt a válóperes bíró előtt.

Ákos egyébként egy okos, intelligens srác, az egyik váci cég irodai alkalmazottja. Négy éve nősült, felesége éppen a második gyermekükkel van otthon. Őszintén elmondja, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a szülés előtt és utána jódarabig – nem váratlanul – döcögőssé váltak az esti együttlétek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Központi Gyógyszertár Vác

Időnként erősen rátört a hiányérzet, aztán egyre gyakrabban. Akkor kezdett el az interneten nézelődni és egy népszerű oldalon rátalált Sarah történetére. Sarah kliensei többnyire idősebb urak, valószínűleg ez az a generáció, amely telefonszexen nőtt fel – jól ismerik a rendszert és komfortosan mozognak benne. Nők nem szokták hívogatni, legalábbis egymagukban – ilyen csupán egyszer fordult elő –, a párok viszont gyakran tárcsázzák őt, és elmondása szerint velük sokszor izgalmas és élvezetes a beszélgetés, és nem ritkán parázs vége lett a dolognak.

Ákos arra gondolt, megpróbálja, gyors keresgélés után Évára bukkant. Munkaidő után, még a parkolóban, a kocsijából hívta fel. Izzadt a tenyere, de bátorságot merített és egy kicsit dadogósan, de elkezdődött a beszélgetés. Öt perc múlva már azt érezte, jó döntést hozott. Éva kedvesen, türelmesen vezetgette ezen a furcsa úton. Másnap megint hívta, akkor már nagyon várta, hogy meghallja a nő hangját: „Szia kedves, Éva vagyok!”

Ákos innen már nem tudott megállni, sűrű hívások, izgalmas pillanatok, gyakori lelki és testi kielégülés volt a történetben. Otthon azonban minden megváltozott, azon kapta magát, hogy egyre ingerültebb, egy kevésbé érdekli, mi történik körülötte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Néhány hónap múlva felesége bejelentette: válni akar. A miértre rövid volt a válasz: unja ezt a helyzetet. Ákos e mondat után döbbent rá, hogy milyen lehetetlen helyzetbe került. Már a lakótelepi lakásukat árulták, amikor elhatározta, hogy leül feleségével és elmondja, mi történt.

Nem volt könnyű. De szerencséje volt: az asszony végül úgy döntött, ad még egy esélyt.

– Mennyire vagyunk elégedettek párkapcsolatunkkal? És önmagunkkal? E két tényező szorosan hat egymásra, egymással kölcsönhatásban változnak bennünk. Hogy mennyire vagyunk elégedettek párkapcsolatunkkal, az függ attól, hogy mennyi előnyös és hátrányos tényezőt veszünk benne észre. Elégedettségünk összetett, az intimitás szintjéből, partnerünk viselkedésének értékeléséből (tehát mi milyennek látjuk, miként ítéljük meg, hogy mit miért tesz), másokkal való összehasonlításból és az egyenrangúságunk érzetéből áll össze. Ezen kívül összefüggésben áll a kötődési stílusunkkal is, biztonságosan kötődő emberek elégedettebbnek érzik magukat, kényelmesebb számukra az intimitás és a közelség egy kapcsolatban – véli Csajbók Zsófia pszichológus.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Érdemes odafigyelni arra, amit a szakember mond. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments