A váci kórház Elhivatottak csapata második lett a versenyen

A Jávorszky Ödön Kórház szakdolgozói a tavalyi győzelem után, idén is kitűnő teljesítményt nyújtottak az Így dolgozunk mi címmel meghirdetett szakmai versenyen. Félixné Prohászka Andrea (sebészeti osztály), Blaskó Enikő (sebészeti osztály), Lajtos Éva (sebészeti osztály), valamint Nagy Enikő (kardiológiai osztály) évek óta vesznek részt a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Pest Megyei Területi Szervezete által meghirdetett szakmai vetélkedőn.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ weboldalán megjelent információk szerint az összeszokott, Elhivatottak nevet viselő váci csapat a második helyet szerezte meg a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban rendezett megmérettetésen. A rendezvényt követően a résztvevők kiemelték, hogy a helyi kórház és a város önkormányzatának figyelmessége, illetve a szakdolgozók iránt tanúsított tisztelete nagyon meghatotta őket, csakúgy, mint a váci szurkolók jelenléte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

„Az intézmény vezetése ezúton is gratulál munkatársainak és köszöni a betegek szolgálatában végzett tevékenységüket” – olvasható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments