Előszilveszter a színházban: már behűtötték a pezsgőt!

Ahogy az előző években megszokhattuk, úgy idén december 29-én 19 órakor is fergeteges előszilveszteri műsorral várja a nézőket a Váci Dunakanyar Színház. Felcsendül számos Kálmán Imre operett, többek között olyan slágerek, mint a Kis Juliska, Jaj Mamám, Hajmási Péter, Jaj cica, Légy az ici-pici párocskám, Ringó vállú csengeri violám című dal.

Továbbá a Hegedűs a háztetőn című, ismert musicalből a Ha én gazdag lennék Benkóczy Zoltán előadásában is elhangzik. Eisemann Mihály operettjeiből is szemezgethet a nézőközönség; elhangzik a Maga nős ember, Pá, kisaranyom, Köszönöm, hogy imádott című dallam. Valamint a My fair lady-ből a Csudijó és a Ma éjjel táncolnék dallamok hozzák meg a jókedvet!

Kár is lenne az ellenállás, hiszen a fellépő művészek névsora garancia a kiváló szórakozásra: Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, Benkóczy Zoltán színművész, Pohly Boglárka a Turay Ida Színház színművésznője, illetve Jenei Gábor operett- és musical énekes kápráztatják el a közönséget.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az előadáson közreműködik a European Operett tánckara, valamint a European Operett zenekara Neumark Zoltán vezetésével.

A felhőtlen szórakozás mellett az előadásra jegyet váltók a színház vendégei a pezsgős koccintásra és svédasztalos vacsorára. Búcsúztassák együtt az óévet a Váci Dunakanyar Színházban! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments