Kitüntették a váci gipszmester műtőssegédet

A Magyar Ápolási Egyesület (MÁE) helyi szervezetének javaslatára, Aczél Imre István, a Jávorszky Ödön Kórház műtőssegédje és gipszmestere miniszteri elismerő oklevélben részesült. A Duna Palotában február 19-én, a Magyar Ápolók Napja alakalmából megrendezett központi ünnepségen az intézmény munkatársának Horváth Ildikó államtitkár adta át a kiemelkedő szakmai tevékenységért járó elismerést.

Az eseményen a váci kórház megbízott ápolási igazgatója, dr. Király Edit és a MÁE helyi szervezetének elnöke, Kovácsné Bóbis Klaudia is gratuláltak kollégájuknak.

Aczél Imre 1978. október 6-án kezdett dolgozni a váci Jávorszky Ödön Kórház traumatológiai szakrendelésén. Az érettségit követően, 1981-ben műtőssegéd képesítést szerzett. Az elmúlt 40 évben kimagasló szakmai tudásával folyamatosan segítette az orvosok és kollégái munkáját. Részt vállalt a központi betegszállítás megszervezésében, melynek később, 1996-1998 között vezetője is volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

1998-tól gipszmesterként, később műtőssegédként is tevékenykedik. Intézményen belül mindig fontosnak tartotta az új kollégák betanítását és segített nekik elsajátítani a különböző gipszelési technikákat. Immáron 15 éve a Magyar Ápolási Egyesület helyi szervezetének aktív tagja.

Az egészségügy szolgálatában eltöltött idő példaként állítható munkatársai elé. Munkája pontos, precíz, megbízható mely követendő az őt követő generációk számára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments