Nem jön A tanú Vácra, a jegyeket vissza lehet váltani

Érdekes előadásnak ígérkezett a Pannon Várszínház előadása városunkban, ám most érkezett a hír: „Sajnálattal értesítjük önöket, hogy az április 11-re tervezett, A tanú című előadásunk technikai okok miatt elmarad. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a Madách Imre Művelődési Központ jegypénztárában, nyitva tartási időben. A kellemetlenségért elnézést kérünk!”

Bacsó Péter: A tanú című 1969-es kultikus filmje elevenedett volna meg a művelődési központ színpadán a Pannon Várszínház előadásában. A vígjátékot Hamvai Kornél álmodta színpadra, a darab őrzi a film, alapvető szituációit, szállóigévé vált mondatait.

A darab bemutatója február 16-án volt Veszprémben. A Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonprofit Kft. 2001. február 16-án alakult. Nagyvázsony Község, Várpalota Város Önkormányzata, az Internmed Bt. és Vándorfi László alapították. Elnevezését az indokolta, hogy Veszprém, Veszprém megye, az egykori Pannónia váraihoz, történelmi helyszíneihez kapcsolódó események, személyiségek, értékek korszerű színházi megjelenítésére vállalkozott. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!