Ötvenszázalékos vasúti utazási kedvezmény az OMÉK-ra

A váciaknak is jó hír, hogy a MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a szeptember 26-tól 29-ig tartó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra utazók részére Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg.

A kedvezményes retúrjeggyel az utazást legkorábban szeptember 25-étől lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb szeptember 30-án éjfélig kell befejezni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a Hungexpo 1-es és 2-es bejáratához közeli 25-ös pavilon mellett található MÁV-START mobilpénztárban lebélyegeztetik, – erre minden nap 10 órától 18 óráig lesz lehetőség. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!