VÁLASZTÁS: A Váci Szívvel újabb jelöltjei mutatkoztak be

A deákvári KRESZ-parkban tartott sajtótájékoztatón mutatkozott be a Váci Szívvel Választási Mozgalom újabb két jelöltje, Bartos Krisztián és dr. Szabó Anett. Dr. Néveri István, a szervezet által támogatott független polgármester-jelölt a programjáról is beszélt, Bóth János, az MSZP helyi elnöke, korábbi polgármester, jelenlegi önkormányzati képviselő pedig elmondta, miért lépett vissza az indulástól a 9-es körzetben.

Bartos Krisztián korábban a Fidelitas tagja volt, és a városi uszodában is dolgozott, kezdeményezésére vezették be a váciak számára a külön bérletet. Körzetéhez tartozik Törökhegy, amely a város ékköve lehetne, ennek érdekében a jelölt megválasztása esetén sokat tehet – emelte ki, a választók figyelmébe ajánlva Bartos Krisztiánt dr. Néveri István. Hozzátette: a város közlekedését is újra kell gondolni, mert csúcsidőben nagy dugók alakulnak ki, ezért ki kell majd dolgozni egy új koncepciót.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Bartos Krisztián a 8-as körzetben indul, a terület helyzetét értékelve azt mondta: Deákvár és Törökhegy „a várostól való totális leszakadás szélén áll”. 

Bartos Krisztián a terveiről

Dr. Szabó Anett abban a 9-es választókörzetben indul ezúttal, amelyben eddig Bóth János képviselte a választókat. A volt polgármester szerint a doktornő alkalmas arra, hogy átvegye a helyét, s nőként különösen fontos feladat hárulna rá a testületben.

Bóth János dr. Szabó Anettről

Dr. Szabó Anett szakorvosjelöltként dolgozik a kórház gyermekosztályán, munkája kapcsán sok családdal kerül kapcsolatba. Kész tervei vannak, de nem szeretne ígérgetni – jegyezte meg.

dr. Szabó Anett a programjáról

Egy kérdésre válaszolva Bóth János az mondta: szerinte a szavazók továbbra is az általa képviselt irányvonalat támogatják, bár kétségtelen, hogy pártjának, az MSZP-nek a romló helyezte miatt elkophatott néhány voks. A demokratikus elvek meggyalázásának nevezte, hogy a szocialisták központjában döntöttek arról, hogy Vácott helyben kit kell támogatnia az itteni MSZP-szervezetnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Dr. Néveri István szerint most jóval nagyobb az esélye arra, hogy megszerezze a polgármesteri széket. Olyan emberek álltak be mögé, akik nagy tapasztalatokkal rendelkeznek. A legutóbbi választáson megszerzett 1100 szavazat valószínűleg a jobboldalt gyengítette akkor, most azonban a Váci Szívvel mozgalom keretében széleskörű összefogás jött létre – mondta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!