Bővült a hajléktalanszálló támogatóinak köre

Egyre több vállalkozó és magánszemély csatlakozik a Szociális Szolgáltatások Háza égisze alá tartozó hajléktalanellátó intézmény támogatói köréhez, nagy segítséget jelentenek adományaik, különböző felajánlásaik.

Legutóbb Lőrinczi Zsuzsanna, egy népszerű szépségszalon tulajdonosa és vezetője csatlakozott a támogatókhoz, éspedig azzal, hogy egy nagy képátmérőjű korszerű televíziót adományozott az intézménynek, ezzel le lehetett cserélni a nappali melegedőben elhelyezett régi, sokszor meghibásodó „dobozos” készüléket.
– Minden ember egyéni sorsa egy különös történet, nem tudhatjuk, hogy ki miért kerül bajba, de azt meg kell éreznünk, hogy bármilyen segítség fontos kapaszkodót, biztató visszajelzést jelenthet a rászorulóknak – mondta Lőrinczi Zsuzsanna az új televízió átadásakor.
A szépségszalont vezető vállalkozó hosszú távon szeretné támogatni a hajléktalanszállót, a tévé átadásakor pipere cikkeket is ajándékozott az ellátottaknak.
– A múlt évben elindítottunk a nőnap alkalmával egy programsorozatot, amit azóta is havonta megrendezünk. Ez egy szépségápolás-csokor, nem kifejezetten csak nőknek, hanem férfiak is igénybe vehetik. Erre fodrászatot és manikűrt biztosítunk az ellátottaknak, ezért pedig köszönettel tartozunk a közreműködő támogatóknak – mondta Kiss Vivien Rebeka telephely vezető.
Járja Andrea, a Szociális Szolgáltatások Háza igazgatója az intézménymenedzselés fontosságát kiemelve köszönetet mondott az önzetlen támogatóknak, mint fogalmazott, a behatárolt működési költségkeret mellett nagy szükség van az ilyen külső hozzájárulásokra. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!