Elkezdték a kukákra kiragasztott matricák ellenőrzését

Az elmúlt hetekben minden ingatlantulajdonos megkapta azt a kis címkét, amelyet a szemetes kukára kellett felragasztania. A tapasztalatok szerint ezt szinte mindenki megtette, de mivel ez alapján szállítják el a jövőben a hulladékot, a szolgáltató, a Zöld Híd Nonprofit Kft elindítja az ellenőrzést Vácott is.

Márciusban kollégáik a hulladékgyűjtési napok alkalmával ellenőrzik, hogy az ügyfelek edényzetén megtalálható-e a szolgáltatás igénybevételére feljogosító matrica, amelyet a 2019 utolsó negyedéves számla mellékleteként kaptak meg az arra jogosultak. Amennyiben ez hiányzik, munkatársaik egy figyelmeztető matricát ragasztanak ki az edényzetre, konténerre (kukákra), aminek mintaképét itt láthatják.

Hiányzó matrica esetén kérik, vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal. Továbbá felhívják rá a figyelmet, hogy a beazonosíthatatlan edények ürítését a második visszaellenőrzést követően megtagadhatják.

„A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft elkötelezett amellett, hogy a hulladékgazdálkodási szolgáltatást csak azok vegyék igénybe, akik jogosultak arra. Köszönjük segítségüket az átláthatóság megteremtésében!” – írják felhívásukban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!