Koronavírus: jóleső segítség a sürgősségi osztálynak

Manapság az egészségügyben dolgozók rendkívül megfeszített munkával küzdenek azért, hogy a járvány okozta többletmunkát elvégezzék. Az osztályokon különböző korlátozások léptek életbe, de a sürgősségi betegellátásnak a nap huszonnégy órájában talpon kell lennie. Ezért is jön jól számukra minden figyelem és segítség.

A mai naptól, a hét minden napjára elegendő friss gyümölcsszállítmány érkezik a Jávorszky Ödön Kórház sürgősségi betegellátó osztályára (SBO) az Mcsemege Príma jóvoltából – kaptuk a hírt pár perce. A naponta 100 beteget ellátó, nagy betegforgalmú SBO-n, a hét minden napján 35 fős szakszemélyzet biztosítja a betegek magas színvonalon történő ellátását.

A jelenlegi járványhelyzetben rendkívüli fizikai és pszichés terhelésnek vannak kitéve az itt szolgálatot teljesítő orvosok és szakdolgozók.  Az előírt védőfelszerelés mellett a megelőzés, a dolgozók immunrendszerének erősítése is nagyon fontos szempont. Ehhez nyújtanak most önzetlen segítséget az Mcsemege Príma váci boltjai, egészen az új koronavírus okozta járványügyi veszélyhelyzet elrendelésének visszavonásáig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

„A kórházvezetés és az osztály munkatársai nevében köszönjük a támogatást, azt, hogy  nekik is fontos az egészségügyi dolgozók védelme!” – írják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!