Lakossági fórum volt Felső-Törökhegyen

Fórumot tartott csütörtökön a Felső-Törökhegyen Tótváradi-Nagy Bence, a körzet jobbikos önkormányzati képviselője, mert kíváncsi volt az ott lakók véleményére, problémáira.

„Ma délután Felső-Törökhegyen tartottunk egy utcafórumot, rendkívül nagy érdeklődés mellett. Érződött, hogy a lakosságban rengeteg frusztráció gyűlt fel az utóbbi évtizedekben, hiszen a korábbi városvezetések vajmi kevés figyelmet fordítottak a város ezen területére.” – írja az ifjú politikus.

A lakóparkot építő vállalkozók is a helyszínen voltak, akik a folyamatban lévő csatornázásról és az út lehetséges felújításáról tájékoztatták a megjelenteket. Szó esett arról is, hogy sürgősen rendezni kell a telekhatárokat a területen, amelyek közül néhány miatt nincs meg az ötméteres útszélesség.

„Beszéltünk az M2-es autóút mellett szükséges zajvédő falról és a környező utcák vízelvezetéséről. Elmondtam, hogy az egyik legfontosabb rövidtávú feladatunk, hogy a buszmegállóhoz gyalogátkelőt létesítsünk, hosszútávon pedig a Kosdi úti járda megvalósításáért kell minden követ megmozgatnunk.” – írta Tótváradi-Nagy Bence a közösségi oldalon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

„A legfelemelőbb pillanat az volt, amikor egy fiatal hölgy elmondta, hogy ő csak azért jött el a fórumra, hogy jelezze: csatlakozni szeretne a városi szemétszedésekhez. Megbeszéltük, hogy megszervezzük Törökhegyen is” – zárja beszámolóját a képviselő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!