Júniusban indulnak a múzeumi nyári táborok a Pannónia Házban

Múzeumi nyári tábor a mesék szárnyán – az idei évben már 3 időpontban hirdeti meg a Tragor múzeum népszerű táborát, újdonságként pedig most először kisebb, 6-10 éves gyerekek számára. Időpontok: június 22-26. – „Kalandozások a mesék és mondák világában”, július 6-10. – „Játékos időutazás”, július 20-24. – „Kalandozások a mesék és mondák világában”.

A Kalandozások a mesék és mondák világában című táborban a tematika főleg a mesék, mondák világára, az ember és a természet kapcsolatára épül, a foglalkozások fő alkotóelemei pedig a drámapedagógia és az interaktivitás. A Játékos időutazás ugyancsak a meséket, mondákat és mellette a különböző történeti korokat hívja segítségül az időutazáshoz.

A tábor napközis jelleggel kerül megtartásra a múzeum Pannónia Ház kiállítóhelyén, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között. Költsége 23.000 Ft/hét, mely a foglalkozások költségét és a meleg ebédet tartalmazza.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Egy turnusban 15 gyermeket tudnak fogadni. A turnusokat minimum 5 fő jelentkezése estén tudják elindítani. A jelentkezés és befizetés határideje: június 14. ♦

[frontpage_news widget=”46816″ name=”MOST A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments