Karanténkoncert után szabadtéri zenével vár a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar

Újabb sorozattal készül Vácott és a Dunakanyar településein a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Együttese. A TérZene koncertek szabadtéri fellépések lesznek, melyek köztereken, zenepavilonoknál, strandokon és lakótelepeken egyaránt felcsendülnek majd.

A Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Együttese 19 alkalommal zenél majd a közeljövőben, így remélik, sokakkal találkoznak majd a helyszíneken.

„Kérjük önöket, hogy tartsák be az ajánlott szociális távolságot, továbbá jelezzük, hogy ha interaktív műsorral találják szembe magukat, akkor bátran énekeljenek velünk, tapsoljanak velünk, vagy válaszoljanak a zenészek által feltett kvízkérdésekre” – írják közösségi oldalukon.

A koncertsorozat június 19-én indul, először Kóspallag, Zebegény, Nagymaros, Verőce a helyszín, másnap pedig három váci koncertet adnak majd. A rákövetkező héten pedig Ipolydamásdon, Szobon és Márianosztrán, valamint Bánkon és ismét Vácon hallhatjuk őket. Július 3-án és 4-én ismét Nagymaros, Zebegény és Verőce, majd Vác lesz a helyszín.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Május 22-én ért véget a zenekar karanténkoncert sorozata, mely április 28-tól zajlott. Az alig egy hónap alatt 34 ilyen fellépésük volt, 22 helyszínen láthatták őket a Dunakanyarban és öt idősek otthonába is ellátogattak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments