Kevesebb gondot okozhat a jövőben a burkolatbontás

Az ELMŰ illetékeseivel egyeztetett a napokban Kiss Zsolt alpolgármester a Földváry tér környéki burkolatbontásokról. A munkálatokra az elektromos hálózat fejlesztése miatt van szükség. Az egész várost érintő, több éves folyamat most ért el Alsóváros azon részéhez, ahol már évek óta gondot okoz a parkolás, ezért a közelmúltban több lakossági megkeresés is érkezett a burkolatbontással kapcsolatban – számol be a város honlapja.

A megbeszélések eredményeképp a kivitelező a jövőben szorosabb kommunikációt folytat a lakossággal és egyszerre kisebb felületet bont meg, hogy a lehető legkevesebb parkolóhely essen ki ideiglenesen a forgalomból.

A jövőben szigorúbb feltételekkel engedélyezik a bontást és a hivatal kiemelten ellenőrzi az átvételt is. A burkolatbontás utáni javításnak hatéves garanciája van, amelyet az előző városvezetés elhanyagolt. Ahol lehet és szükséges, ott a hivatal most érvényesíti ezt a garanciát és kéri az esetleges süllyedések, töredezettségek kijavítását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Korábban a Földváry tér önkormányzati képviselői közül Fehér Zsolt írt arról, hogy az önkormányzat járdabontás esetén már megköveteli a kivitelezőtől, hogy ne csak a felbontás csíkjában, hanem a járda teljes szélességében aszfaltozzon – írják. ♦

[frontpage_news widget=”46816″ name=”A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments