Egy új név Vácon a takarításban: FamClean

Adott egy fiatal hölgy, aki nagyon szeret takarítani és egy fiatalember, aki üzletember szeretne lenni. Kettőjük társulásával született meg a FamClean cég, amely rendszeres takarítást vállal felsőfokon Vácon, és annak 50 kilométeres körzetében. Emellett az országos munkáktól sem zárkóznak el.

Szolgáltatásaik közül most leginkább a fertőtlenítés a legnépszerűbb, amelyet ózongenerátorral végeznek.

„Ezen szolgáltatásunkat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt ajánljuk. Az ózongenerátor legnagyobb előnye, hogy olyan helyeken is képes felvenni a harcot a vírusokkal, baktériumokkal, penésszel és egyéb gombákkal, melyek más takarítóeszközökkel nem megközelíthetőek, beleértve a levegőt is. Mindez az ózon légnemű halmazállapotának köszönhető. Egy ilyen típusú fertőtlenítés átlagosan 15-60 percet vesz igénybe, a helyiség méretétől függően.”

Az eljárás minden olyan helyiségben alkalmazható, amely zárható, illetve van lehetőség szellőztetésre a program lejárta után. Fontos, hogy a gépek működési ideje alatt sem ember, sem állat nem tartózkodhat a tisztítandó területen. Amennyiben van szellőző, azt központilag le kell zárni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Emellett ajánlanak ügyfeleiknek fertőtlenítő takarítást is, amely két lépésből áll, és egy tiszta és vírusmentes környezetet eredményez.
„Az első teendőnk a felületek és járólapok vegyszeres tisztítása. Ehhez kizárólag ipari tisztítószereket használunk, melyek nem károsítják az érintett felületeket. Ezt követi az ózongenerátoros fertőtlenítés, mely az érintett helyiséget mentesíti a kórokozóktól. Érdemes alkalmazni járvány idején, illetve alkalmanként az általános higiénia megőrzésének érdekében.”

Követve a trendet ők is vállalnak környezetbarát és természetes anyagokból készült takarítószerekkel tisztítást, sőt hamarosan kapható is lesz megnyíló irodájukban, így bárki beszerezheti majd.

Megoldást nyújtanak mind magánszemélyeknek, lakóközösségeknek és cégeknek is. Vállalnak garázstakarítást, felújítások utáni takarítást, rendezvény utáni takarítást, üzletek- és irodahelyiségek takarítását, valamint társasház takarítást és fertőtlenítést is. Emellett kisebb karbantartási munkákat is elvégeznek: konnektorokat és villanykapcsolókat helyeznek fel, lámpatesteket szerelnek fel, képeket/tükröket fúrnak fel kérésre, eltüntetik a szög utáni foltokat és egyéb falhibákat, valamint vállalják bútorok összeszerelését és szállítását is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

„A takarítás minden esetben csoportvezetőink jelenlétében történik, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Minden általunk végzett munka minősíti cégünket, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy soha ne érje csalódás partnereinket. Épp ezért egy jól összeszokott csapattal dolgozunk, akik számára elsődleges szempont a gyors munkavégzés, mely természetesen nálunk nem megy a minőség rovására.”
Fiatalok és lelkesek, a lendület megvan bennük és nagyon akarják a sikert. Cégük szlogenje: Takarítás felsőfokon! Ezt garantálják! (x) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments