260 gumiabronccsal támogatja a Michelin Hungária az Országos Mentőszolgálatot

A Michelin Hungária elkötelezett támogatója a helyi közösségeknek, ezért 260 gumiabroncsot adományozott az Országos Mentőszolgálat számára. A járványhelyzetben különösen fontos, hogy lehetőségeikhez mérten a vállalatok hozzájáruljanak a helyi közösségek szociális és egészségügyi problémáinak megoldásához, támogatva őket ez irányú erőfeszítéseikben.

A támogatás átvétele után az Országos Mentőszolgálat munkatársa ellátogatott a Michelin Váci Logisztikai Központjába, ahol elismerő oklevelet adtak át a vállalat képviselőinek. A mentőszolgálat képviselője raktárlátogatáson is részt vett, és a modern létesítményben megismerkedhetett a gumiabroncsokra vonatkozó szigorú logisztikai követelményekkel is.

“A Michelin minden magyarországi dolgozója örül annak, hogy lehetőségünk nyílt megvalósítani ezt a támogatást. A jelenlegi, kihívásokkal teli időszakban különösen jó érzés számunkra, hogy a mentőszolgálat támogatásán keresztül segíthetünk” – emelte ki Kálmán Sándor, a Váci Logisztikai Központ vezetője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A TAZE TSE táncosai taroltak Balatonfüreden

“A vállalatok hasonló kezdeményezései, mint amellyel a Michelin is felkereste alapítványunkat, támogatást jelent számunka mindennapi erőfeszítéseinkben az embereknek nyújtott segítségadás terén, és egyúttal hozzájárul az egészségügy működéséhez. Nagyon örülünk az adománynak, nagy segítség nekünk a küldetésünk teljesítésében” – tette hozzá Mocskonyi Nóra, az Országos Mentőszolgálat Alapítványtól. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments