Bagdy Emőke fog Vácon az egészséges és boldog élet titkáról beszélni

Szeptember 12-én szombaton a Jótevők Háza Alapítvány a Madách Imre Művelődési Központban lelki egészségnapot tart. Az alapítvány által működtetett Átjáró Mentálhigiénés Iroda szakemberei idén már harmadik alkalommal rendezik meg programjukat. A rendezvény célja, hogy egy neves pszichológus előadása előtt az érdeklődők számára másfél órás csoportos beszélgetésekben olyan témákat mutassanak be a helyi szakemberek, amikkel segíteni tudnak a mindennapi nehézségek kezelésében és a kihívások megoldásában – tájékoztatta lapunkat Klinger Mária pszichológus, a rendezvény szervezője, a Jótevők Háza Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az idén prof. dr. Bagdy Emőke fogadta el az alapítvány meghívását.  Előadásában arról fog beszélni, hogy mi a titka az egészséges és boldog életnek. Ez a téma a járvány második hullámának előszelében főként nagyon izgalmasnak tűnik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Az előadás előtti workshopok központi témája szintén a boldogsághoz vezető utat elemzi, amely során  fontos felismerni, tudatosítani, elfogadni és ezáltal elengedni fájdalmainkat és félelmeinket. A programok témáit a rendezvény plakátján, illetve részletes leírását a www.vaciatjaro.hu honlapon tudják megtekinteni.

A délutáni programok 15, illetve 17 órakor kezdődnek, tehát két workshopon lehet egymás után részt venni. A programokon való megjelenés az előadásra megvett belépőjeggyel lehetséges és regisztrációhoz kötött. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments