Elmarad a Fidesz-KDNP pártszövetség október 23-i váci ünnepsége

Elmarad a Fidesz-KDNP pártszövetség október 23-ára Vácra tervezett ünnepsége. A döntést a járványhelyzet indokolja – közölték lapunkkal. A városi megemlékezésekre azonban várhatóan sor kerül. A szervezők a vírusterjedés megelőzésére vonatkozó biztonsági előírások betartását kérik a résztvevőktől.

Eredetileg azt tervezték, hogy délután fél ötkor a Konstantin téren tart koszorúzást a Fidesz-KDNP, ünnepi beszédet mond Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, városunk és a térség országgyűlési képviselője, és Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes. A vírus gyors terjedése miatt azonban a szervezők úgy döntöttek, elővigyázatosságból lemondják a rendezvényt.

A városháza által szervezett október 23-i programokat azonban várhatóan megtartják. Ezek sorában immár hagyományosan szerepel a börtönnél lévő 56-os emlékmű megkoszorúzása, erre most 10 órakor kerül sor. Megemlékezést tartanak dr. Kristóf Béla polgármester, Pap Béla református lelkész, Komáromi Kornélia és Kovács Ottó mártírok emléktábláinál. Az este hat órakor folytatódó városi megemlékezés keretében koszorúzásra kerül sor a Konstantin téren dr. Brusznyai Árpád és dr. Rusvay Tibor, valamint Pétery József püspök emléktáblájánál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments